Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί στις ευρωεκλογές ΠΑΣΟΚ και «58»


photo: Panayiotis Tzamaros@fosphotos.com


Σε πράξη μετατρέπεται τελικά το σενάριο του τελευταίου διαστήματος που ήθελε το ΠΑΣΟΚ να ενώνει τις δυνάμεις του με την κίνηση των «58». Αυτό θα γίνει, αρχικά, στις ευρωεκλογές, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για παρόμοιες συνεργασίες στο μέλλον.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με μέλη των «58» και με βάση τις πληροφορίες τα εμπόδια κάμφθηκαν και η ολοκλήρωση της συνεργασίας είναι θέμα χρόνου. Από την πλευρά των «58» υπήρχαν αντιδράσεις για την στρατηγική που ακολουθεί η Χαριλάου Τρικούπη, τόσο στο θέμα της διεξαγωγής τον εκλογών (με σταυρό), όσο και στην πολιτική που ασκεί από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία.
Με βάση το ρεπορτάζ, αυτό που συμφωνήθηκε είναι να συσταθεί κοινή επιτροπή για να βρεθεί ένα όνομα κοινό αποδεκτό για το ψηφοδέλτιο. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το
επόμενο βήμα θα γίνει την Κυριακή, όταν και θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή των «58» για να προβεί και σε σχετικές αποφάσεις.
Στο μεταξύ, τα πρώτα ονόματα για το κοινό ευρωψηφοδέλτιο έχουν αρχίσει να ακούγονται κι αυτά δεν είναι άλλα από τους Γιάννη Βούλγαρη, Νίκο Μπίστη, Αθηνά Δρέττα, ενώ και οι Κυριάκος Πιερρακάκης και Παντελής Καψής φαίνεται να έχουν δεχθεί σχετικές κρούσεις.
http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου