Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

«Προϊστορικές» πίτες με συνταγή επτά χιλιάδων χρόνων στην Καστοριά...

Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται, βάσει ανακοινώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα που αφορά το Μέτρο 112 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών".

Η ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε. σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των δικαιούχων, τις δεσμεύσεις και το ύψος ενίσχυσης του προγράμματος, προσφέροντάς σας παράλληλα, μια δωρεάν προαξιολόγηση του φακέλου σας.

Αναλογιζόμενη την τάση επιστροφής στην ύπαιθρο και τον πρωτογενή τομέα, η εταιρία μας διοργανώνει εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων για θέματα που αφορούν τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.




ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!




ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών, καθώς και οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούνται μετά την ένταξη σε αυτό.

ΥΨΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


Τα ποσά επιδότησης κυμαίνονται ανάλογα με την περιοχή μόνιμης κατοικίας, τον προσανατολισμό της παραγωγής και τοεπίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευσης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Θεματική ενότητα Νέων Αγροτών για τα πρώτα βήματα, τις προϋποθέσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Εγκατάστασης Νέων Αγροτών και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτό για τους ωφελούμενους.


ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥ​ΛΟΣ Ο.Ε. (info@agrosimvoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου