Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λοβέρδος “παντρεύεται” τον Κουβέλη. “Δημοκρατική Συμπαράταξη” το όνομα της νέας Κεντροαριστεράς

Andreas-Loverdos

Την αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, για τη συγκρότηση μιας νέας παράταξης της Κεντροαριστεράς, το όνομα της οποίας θα είναι “Δημοκρατική Συμπαράταξη”, κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.
Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα έχει ταχθεί εξαρχής υπέρ των ζυμώσεων για τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες και συμπορεύσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, και με τη συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” τονίζει ότι ο Φώτης Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά θα έχουν εκ των πραγμάτων κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις.
“Στόχος μας πρέπει να είναι η δημιουργία ενός πόλου του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, που θα
διεκδικήσει την 3η θέση στις επόμενες εκλογές. Σήμερα, οι πολίτες δημοσκοπούμενοι, αναδεικνύουν τρεις βασικές δυνάμεις: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή.
Πρέπει να μπούμε σφήνα σε αυτή τη σειρά, ώστε στις μεθεπόμενες εκλογές, που ούτε αυτές θα αργήσουν, να δημιουργήσουμε νέες και ασφαλείς πολιτικές ισορροπίες στη χώρα μας.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι αναγκαιότητα για τους πολίτες και τη χώρα”, τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, θέτοντας ως χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των σχετικών διεργασιών τον Οκτώβριο.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου