Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα παρουσιάζονται οι θέσεις της ΡΙΚΣΣΥ



Τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σπόρτινγκ η πρώτη Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.), της πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου, η οποία αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα. Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης θα παρουσιαστούν οι βασικές προτάσεις για την οικονομία, ανάπτυξη, κοινωνικό κράτος, παιδεία-πολιτισμός , υγεία, δημόσια διοίκηση, εξωτερική πολιτική και Άμυνα καθώς και για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λοβέρδος, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, τόνισε ότι "οι επιχειρήσεις που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν για
εξόφληση των οφειλών τους εντός 48 μηνών. Βιώσιμη και κατ’ επέκταση συμφέρουσα ρύθμιση για το ΙΚΑ και τα άλλα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι μία και μοναδική: πάγωμα για 24 μήνες όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών, υπό τον απαράβατο όρο ότι η επιχείρηση θα καταβάλει ανελλιπώς τις τρέχουσες εισφορές. Μετά το πέρας του 24μήνου θα μπορούσε να λειτουργήσει η προωθούμενη ρύθμιση των 48 μηνιαίων δόσεων. Προτείνω να αναληφθεί διακομματική πρωτοβουλία ενημέρωσης και της Τρόικας για να υιοθετηθεί αυτή η πρόταση. Άλλωστε, από πλευράς ρευστότητας, μόνο θετικά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης ρύθμισης".
City press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου