Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος: Κίνηση πολιτικού τυχοδιωκτισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ


ben23

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποίησε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να προτείνει την παραπομπή του, στην πρόταση που θα υποβάλλει για την προκαταρκτική εξέταση.
Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη χαρακτήρισε αυτή την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως «πολιτικό ρεσάλτο».
Επίσης επισήμανε ότι η Κουμουνδούρου επιδιώκει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.
Όσον αφορά στη συνάντησή του με τον κ. Μανιτάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναδιάρθρωση του δημοσίου
τομέα και κάλεσε το υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στο πρόγραμμα κινητικότητας των υπαλλήλων, προκειμένου να καταλάβουν οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ότι κανένας δεν τους κοροϊδεύει.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουν μετακινηθεί σε άλλες θέσεις του δημοσίου όλοι οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Επίσης, όπως επισήμανε ο κ. Μανιτάκης, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 θα μετακινηθούν άλλοι 12.500 υπάλληλοι, αφού προηγουμένως αξιολογηθούν.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου