Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Συγκίνηση για το θάνατο της Ρούλας Κακλαμανάκη

Συγκίνηση για το θάνατο της Ρούλας Κακλαμανάκη 
Τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο της Ρούλας Κακλαμανάκη εξέφρασαν, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ρούλας Κακλαμανάκη. Υπήρξε θαρραλέα και αξιοπρεπής, υπερασπιζόμενη τις αξίες της Δημοκρατίας. Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος με πλούσια συγγραφική δράση. Τα τελευταία χρόνια ανάλωσε τις δυνάμεις της για τη διεκδίκηση της ασφάλισης των συγγραφέων, ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο έως σήμερα. Τα θερμά μας
συλλυπητήρια στους οικείους της».

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της Ρούλας Κακλαμανάκη, για την οποία αναφέρει ότι «υπήρξε μια μεγάλη κυρία, μία αγωνίστρια της Δημοκρατίας, μία εξαίρετη νομικός, μια ακέραιη πολιτικός. Πάνω από όλα, όμως, ήταν ένας πνευματικός άνθρωπος από αυτούς που τόσο έχουμε ανάγκη στις δύσκολες αυτές μέρες», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

 Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος χαρακτηρίζει την εκλιπούσα, καλή φίλη και συνάδελφο νομικό. Αναφερόμενος στο πρόσωπο της μιλά για «άνθρωπο με ήθος, έντιμη πολιτικός, που υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την πολιτική, την επιστήμη, την ποίηση και τα γράμματα».
newsdeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου