Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις Δραγασάκη


thumb

 Διευκρινήσεις ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, για τις δηλώσεις περί εγχώριων δυνάμεων που ήταν σε «ανοιχτή γραμμή με τον κ. Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν να βγει και να κάνει δηλώσεις, πως μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ».Σε σχετική ερώτηση, η Φ. Γεννηματά ανέφερε πως αυτά τα πράγματα είναι «άθλια», ενώ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν οι δηλώσεις του κ. Δραγασάκη απηχούν την επίσημη θέση του κόμματος.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι αυτή η συζήτηση γίνεται αποπροσανατολιστικά, ως προς την ουσία της επιστολής του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Μπαρόζο, ενώ υποστήριξε ότι ο Α. Τσίπρας δεν κάνει καμία αναφορά σε αυτή την επιστολή για καταγγελία της δανειακής σύμβασης.
Στις ίδιες δηλώσεις, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ανέφερε ότι λίγο πριν από την προηγούμενη συνάντηση μεταξύ του Τσίπρα και Βενιζέλου, υπήρξε διαρροή από την Κουμουνδούρου, κατά την οποία ο κ. Βενιζέλος επρόκειτο να συνυπογράψει επιστολή με τον κ. Τσίπρα.

Τέλος, είπε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δημιουργούν κλίμα», ιδιαίτερα μετά την κατάθεση της «υπεύθυνης πρότασης» από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, μίλησε για τα λεγόμενα Τσίπρα για τον Κουβέλη, περί «Καρατζαφέρη της
Αριστεράς».
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου