Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία


thumb

«Χθες η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία, από χθες άρχισε η αλλαγή της εικόνας της χώρας», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της εκλογής νέου προέδρου.
«Χρειάζεται να ξαναγράψουμε ένα νέο εθνικό συμβόλαιο», δήλωσε ο κ.Βενιζέλος τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου θεσμικού και πολιτικού πλαισίου, που δεν θα επιτρέψει να ξαναζήσει η χώρα την περιπέτεια που ζει.
Παράλληλα, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη είπε στους Έλληνες πολίτες, τονίζοντας έπειτα πως «στα χέρια των Ελλήνων είναι το κλειδί για να αποκτήσουμε και πάλι τη δημοσιονομική μας πειθαρχία.»
«Θα πρέπει «να μετατρέψουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ σε ένα γνήσια λαϊκό και πατριωτικό κίνημα». Πικράναμε το λαό, αλλά δεν χάσαμε την ψυχή μας», είπε χαρακτηριστικά και απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης «σε όλους αυτούς πουν θα έπρεπε να είναι μαζί μας και θα είναι μαζί μας».
«Στόχος μας είναι η νίκη. Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, ανατροπή των δημοσκοπήσεων», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι τώρα αρχίζει η μάχη. «Ξαναγράφουμε τους όρους της σχέσης μας με το λαό.»

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου