Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Ή θα πούμε την αλήθεια ή δεν θα πούμε τίποτα»


«Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το δυνατό ΠΑΣΟΚ θα καταντούσε περίγελως στα μάτια όλων όσων το εμπιστεύτηκαν;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. που απαίτησε και πήρε διπλάσιο χρόνο ομιλίας από τους συναδέλφους του, καθώς έλεγε «κάτι διαφορετικό από τους άλλους» όπως είπε.

«Η επόμενη ημέρα είναι δεδομένη, γιατί η χώρα, ο αβέβαιος δρόμος της εξάρτησης και της υποταγής, θα συνεχιστεί. Η καταλήστευση των εργαζομένων θα συνεχιστεί. Η ανεργία θα συνεχίσει να αυξάνεται και η ύφεση θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα μας επιβάλλονται νέα μέτρα», τόνισε ο κ. Παναγιωτακόπουλος προβλέποντας ότι: «Οι επόμενες ημέρες για την πατρίδα θα είναι ημέρες δύσκολες και
χωρίς προοπτική». Έκανε δε, λόγο για «απολύτως φυσική» κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού από τη μεταπολίτευση.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτακόπουλο, για το ΠΑΣΟΚ η επόμενη ημέρα θαείναι ακόμη πιο δύσκολη «γιατί πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάολο», ενώ κορυφαία στελέχη, που ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους μέλλον, κάνουν λες και ζουν σε άλλη χώρα.


«Ή θα πούμε την αλήθεια, ή να μην πούμε τίποτα», σημείωσε, ασκώντας δριμεία κριτική στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ήδη από το 2009. «Ορισμένα στελέχη κάνουν τις αθώες περιστερές. Ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και αρνούνται το δεύτερο που αποτελεί συνέχεια του πρώτου», ανέφερε, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους δεν κατάλαβαν το μέγεθος της κρίσης και οδήγησαν στο πλιάτσικο της τρόικας και του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

«Πτωχεύσαμε την κοινωνία, πτωχεύσαμε το ΠΑΣΟΚ, πτωχεύσαμε τις ιδέες μας» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι την αποτυχία της παρούσας πολιτικής την αποδέχθηκαν όλοι πλην των εμπνευστών της και την πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ.
Real.grRe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου