Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο και το PSI - 14 «όχι» από το ΠΑΣΟΚ και 20 από τη ΝΔ

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Όχι» ψήφισαν η Λούκα Κατσέλη από το ΠΑΣΟΚ, Άννα Βαγενά επίσης από το ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Κουβέλης, ανεξάρτητος, και η Έλενα Κουντουρά από τη ΝΔ. Όχι και από τη Μιλένα Αποστολάκη. Όχι επι της αρχής στο άρθρο ένα που ρυθμίζει τις εργασιακές σχέσεις, παρούσα στα υπολόιπα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Όχι και από τη Βάσω Παπανδρέου. Όχι απο τη Σοφία Σακοράφα. Όχι από τον Πάνο Καμμένο. Υπερψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Καταψήφισε και ο Φώτης Κουβέλης. Όχι και από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Καταψήφισε και ο Στάματης. Υπερψήφισε και ο Μάκης Βορίδης. Καταψήφισε το Μνημόνιο ο Κώστας Μαρκόπουλο της ΝΔ. Υπερψήφισε ο Κώστας Τζαβάρας. Ναι επι της αρχής και όχι στα άρθρο ένα από το Σίμο Κεγκέρογλου. Aπουσιάζει ο Χάρης Καστανίδης. Απούσα και η κυρία Τεκτονίδου. Όχι και από τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα. όχι από τον Κ. Βλάχο της ΝΔ. Καταψήφισε ο Χρήστος Ζώης από τη ΝΔ. Όχι και από τον Οδυσσέα Βουδούρη. Όχι και από τον Τσετίν Μαντατζή. Καταψήφισε και ο Αμοιρίδης. Όχι ψήφισε η Βόζενμπεργκ Ελίζα. Όχι από Δερμετζόπουλος Αλέξανδρος από τη ΝΔ. Όχι από το Μαργαρίτη Τζίμα, Καρυπίδη και την κ. Κόλλια.

Απόντες:
Κοραντής Ιωάννης, Μίχος Λάμπρος, Καρατζαφέρης Γιωργος, Αϊβαλιώτης Κων/νος, Αθ. Πλέυρης, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Κυριακοπούλου Μαρία, Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, Χάρης Καστανίδης, Τεκτονίδου Κυριακή, Κολοκοτρώνης Άγγελος, Βελόπουλος Κυριάκος, Κιλτίδης Κων/νος, Ροντούλης Αστέριος, Μαρκάκης Παύλος, Βαϊτσης Αποστολάκης, Ανατολάκης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Ηλίας, Πολατίδης Ηλίας, Λαφαζάνης Αργύρης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Κεφαλογιάννης Μανώλης.
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου