Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Προτεραιότητα στο… MEGA

Κραυγή αγωνίας από την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της τρομοκρατίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, στην επερώτησή της στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και με αφορμή την επικείμενη δίκη των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ζητεί να μάθει αν οι δικαστές και οι εισαγγελείς, ανεπηρέαστοι από τον φόβο για τη ζωή τους ή την ζωή των οικείων τους (αναφέρεται στις απειλές που δέχθηκαν οι δικαστές εν όψει της δίκης των συλληφθέντων μελών της οργάνωσης το 2009), θα απονείμουν δικαιοσύνη.

«Κτυπούν πλέον οι τρομοκράτες την καρδιά της Δημοκρατίας, αφού στη χώρα που η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και δεν αποδίδεται ανεπηρέαστα υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας» αναφέρει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, διαπιστώνοντας παράλληλα και υποβάθμιση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κινδύνου.

«Παραμονές των εκλογών του 2004, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πολύμηνη και συντονισμένη προσπάθεια, ανακάλυψε τη γιάφκα του Χαλανδρίου, έγιναν οι πρώτες συλλήψεις μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τα υπόλοιπα και κατασχέθηκε σημαντικό υλικό “πειστήρια”. Και ενώ αυτή η πολύ μεγάλη επιτυχία, η μοναδική που έγινε χωρίς τον παράγοντα τύχη αλλά χάριν της μεθοδικότητας, του επαγγελματισμού και της συνεργασίας των διωκτικών αρχών, με επικεφαλής την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αναμένεται να επαινεθεί, σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση και ο αντιπολιτευόμενος τύπος μίλησαν για στημένη υπόθεση, για “πιτσιρικάδες” που έκαναν πλάκα κ.λπ.» σχολιάζει στην επερώτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας άφησε τους βουλευτές της να αναπτύξουν τα επιχειρήματα και τα ερωτήματά τους και η ίδια αποφάσισε να πάει να τα πει στο Mega Channel. Βήμα το ένα, βήμα και το άλλο της… Βουλής!
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου