Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μετά το Πάσχα τα μέτρα για την έξοδο από την κρίση


thumb
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας την Πέμπτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση και τόνισε ότι μετά το Πάσχα θα εξειδικευτούν τα μέτρα και τα χρονοδιαγράμματα.
«Η αλήθεια έκανε τους προηγούμενους να το βάλουν στα πόδια. Εμάς μάς πείσμωσε» τόνισε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως «είμαστε στην εντατική, σωθήκαμε πέρυσι την τελευταία στιγμή. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Είμαστε ακόμη ζωντανοί».

Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους και επανέλαβε τα όσα είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο για αναδιάρθρωση της χώρας και όχι του χρέους.
Αναφορικά με τον χρόνο εξόδου από την κρίση σημείωσε ότι «το 2012, είναι στο χέρι μας, να περάσουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» και συνέχισε λέγοντας ότι «δικαιώνεται η πολιτική μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες διεθνώς. Γι' αυτό και το πρόγραμμά για τον μεσοπρόθεσμο προϋπολογισμό είναι τόσο σημαντικό, άσχετα από τα εμπόδια που θα έχουμε μπροστά μας».
Παράλληλα για τις αντιδράσεις που υπάρχουν τόνισε ότι υπάρχει ένα κατεστημένο που κλονίζεται και αντιδρά σε βάρος όλων. «Τους ενημερώνω ότι δεν υπάρχει καμία παρέκκλιση στην πορεία μας» ανέφερε επίσης ο κ. Παπανδρέου και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «όλα είναι εφικτά αν δουλέψουμε όλοι οι Έλληνες μαζί. Ο οδικός χάρτης είναι φιλόδοξος αλλά και ρεαλιστικός».
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου