Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Αλλάζει τα όργανα

Εχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την ανανέωση των οργάνων του κόμματος σε όλα τα επίπεδα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. προήδρευσε χθες στη διάσκεψη των προέδρων των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές).
Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, λένε. Δηλαδή κάτι περισσότερο από μια συνεδρίαση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, λένε. Δηλαδή κάτι περισσότερο από μια συνεδρίαση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ Ο Αντ. Σαμαράς στην ομιλία του ζήτησε από τους προέδρους των ΝΟΔΕ την ανανέωση, επισημαίνοντας πως «η κομματική οργάνωση με τις ξύλινες πινακίδες και τα ξύλινα λόγια έχει πεθάνει. Θέλουμε όργανα, είπε, που να προέρχονται, να ανήκουν και να υπηρετούν την κοινωνία. Το επόμενο τρίμηνο είναι κρίσιμο για την οργανωτική μας ανάπτυξη και αναγέννηση».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατέδειξε επίσης ότι στόχος του είναι η άνοδος των εκλογικών ποσοστών του κόμματος, η οποία θα επιχειρηθεί να ξεκινήσει από εκλογικές αναμετρήσεις σε επιστημονικούς συλλόγους, που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2011. «Στις εκλογικές αυτές αναμετρήσεις θα συμμετάσχουμε, θα δράσουμε αποτελεσματικά και θα κατακτήσουμε νέες νίκες με τους υποψηφίους και τις συνδικαλιστικές μας παρατάξεις», είπε ο Αντ. Σαμαράς.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, στη δική της προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά της νεοσύστατης «Δημοκρατικής Συμμαχίας» περιόδευσε χθες στον Εβρο, όπου επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζαχάρεως. Αμέσως μετά σε δηλώσεις της τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων, ώστε να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας. Επιτέθηκε δε στην κυβέρνηση αλλά και στην Αγροτική Τράπεζα, επικρίνοντάς τους ότι δεν έχουν καταθέσει σχέδιο ανάταξης για το μέλλον του εργοστασίου, το οποίο, όπως είπε, «άπτεται του μέλλοντος της Ορεστιάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου