Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Εκβιασμός και ψευτοδίλημμα οι πρόωρες εκλογές»

thumb
Ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν στις εκλογές την πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτήρισε ως εκβιασμό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να επιβάλει νέα μέτρα.
Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στους στόχους της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε πως ο στόχος είναι να σταλεί το σωστό μήνυμα από τους πολίτες προκειμένου να αποδοκιμαστεί η πολιτική της κυβέρνησης και εξαναγκαστεί να αλλάξει  μίγμα οικονομικής πολιτικής.
Παράλληλα, σε ερώτηση για τον Βασίλη Κικίλια για το κατά πόσο ήταν η καλύτερη επιλογή για να σηκώσει το βάρος της πολιτικοποίησης των εκλογών ο πρόεδρος της Ν.Δ απάντησε ότι «ο Κικίλιας κερδίζει έδαφος και είναι μια επιλογή καθαρή, φρέσκια και άφθαρτη. Η επιλογή Κικίλια στέλνει μήνυμα στους νέους ότι τους θέλουμε και τους στηρίζουμε για προβεβλημένες θέσεις».
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε επίσης ως «ψευτοδίλημμα ενός τρομαγμένου ΠΑΣΟΚ» το ζήτημα των πρόωρων εκλογών.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για εαν εκτιμά ότι θα παρθούν νέα μέτρα, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει επιπλέον μέτρα ύψους 4,5% του ΑΕΠ για το 2011 καθώς τα έχει ήδη προσυπογράψει στο μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου