Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω μέτρα εντός του 2011»

Διαβεβαιώσεις Πεταλωτή
 
Δεν θα υπάρχουν επιπλέον μέτρα για το 2011, διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, για το προσχέδιο προϋπολογισμού.

Ειδικότερα, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, ανακοινωμένα μέτρα και η διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι μέσα στο 2010 δεν θα υπάρχουν άλλα μέτρα».

«Αυτό είναι δεδομένο» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «για το 2011, όχι απλώς δεν θα υπάρχουν επιπλέον μέτρα από αυτά που έχουν προβλεφθεί στο Μνημόνιο, αλλά η κυβέρνηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε και αυτά τα ανακοινωμένα να είναι ακόμα πιο ελαφριά, για να βοηθήσει την προστασία του εισοδήματος του Έλληνα πολίτη».

Ερωτηθείς αν το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στο πώς θα εξυπηρετηθούν οι στόχοι του Μνημονίου για το 2011, εάν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ και αν θα υπάρξει εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι συζητούνται και προσδιορίζονται οι εναλλακτικές λύσεις.

«Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα προκριθεί εκείνη η λύση που θα είναι ευνοϊκότερη για τους πολίτες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, τους αδύναμους, αλλά και όλους τους πολίτες» ανέφερε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου