Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Eκατομμύρια ευρώ σε καναλάρχες και δημοσιογράφους


Σπατάλες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί ακόμη και η ανθρωπιστική κρίση πηγαίνουν από Οργανισμούς του διεφθαρμένου Δημοσίου στις τσέπες καναλαρχών και δημοσιογράφων-τηλεαστέρων.
Οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς (φωτό) είναι αποδέκτες πορισμάτων φωτιά του ΣΔΟΕ καθώς και διαχειριστικών ελέγχων οι οποίοι όταν φθάσουν στην Δικαισύνη θα αλλάξουν τον μηντιακό χάρτη στην Ελλάδα.
Στην κορυφή της λίστας λεηλασίας του Δημοσίου χρήματος από δημόσιους οργανισμούς και περιφέρειες της χώρας φιγουράρουν σεσημασμένοι καναλάρχες μα αδυναμία σε ξανθές τηλεπερσόνες και στο περιβάλλον.
Ανάμεσα στα ντοκουμέντα και ένα δάνειο φωτιά που μετατρέπει την Ελλάδα σε Κολομβία.


Το παράδειγμα της ΔΕΗ (στη φωτό ο διευθυντής του γραφείου τύπου της επιχείρησης Στεριώτης, ο οποίος θα κληθεί να δικαιολογήσει σε ποιους και γιατί διαφήμιζε το μονοπώλιο του ρεύματος) είναι χαρακτηριστικό αλλά όχι το μόνο.
Εδώ έχουμε έναν δημόσιο οργανισμό ο οποίος διαφημίζει με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) το μονοπώλιο του ρεύματος την ίδια στιγμή που χιλιάδες οικογένειες στη χώρα ζουν χωρίς ρεύμα ενώ πριν μερικά 24ωρα οι καταναλωτές της ΔΕΗ πήραν φουσκωμένους λογαρασμούς για να ρεφάρει ο βαθιά διεφθαρμένος οργανισμός σύμφωμα με το πόρισμα του Ρακιντζή.
Στο μεταξύ νεοδιορισμένος πρόεδρος δημόσιου οργανισμού κάθεται στα καρφιά καθώς εμφανίζεται σε περίεργες επιτροπές στα σχετικά πορίσματα του ΣΔΟΕ. Με λίγα λόγια στον συγκεκριμένο Οργανισμό έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μια και θα αποδειχθεί ότι λεφτά υπάρχουν διαχρονικά: για τα λαμόγια!
http://pitsirikidotnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου