Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Βάσεις 2017: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων – Πότε ανακοινώνονται

Ολοκληρώνεται σιγά – σιγά η εξέταση των μηχανογραφικών δελτίων, που υπέβαλλαν οι υποψήφιοι των εφετινών Πανελληνίων Εξετάσεων, προκειμένου να κατανεμηθούν οι θέσεις των εισακτέων στους μελλοντικούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος στην αγωνία των υποψηφίων θα δοθεί με την ανακοίνωση των βάσεων, αλλά και της σχολής επιτυχίας των υποψηφίων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που αναμένεται την τελευταία εβδομάδα μεταξύ 21 και 28 Αυγούστου. Ας θυμίσουμε ότι πέρυσι οι βάσεις είχαν ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, ημερομηνία που
φαίνεται ιδιαίτερα βολική και φέτος, προκειμένου αφενός να γίνουν εγκαίρως οι ηλεκτρονικές προεγγραφές στα ΑΕΙ και αφετέρου να ξεκινήσουν οι επαναληπτικές Πανελλαδικές για όσους δεν κατάφεραν να εξεταστούν τον Ιούνιο.
Δείτε ΕΔΩ πώς θα διαμορφωθούν οι βάσεις των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μαθηματικού – ερευνητή Στρατή Στρατηγάκη.
http://www.aftodioikisi.gr/paideia/vaseis-2017-telos-stin-agonia-ton-ipopsifion-pote-anakoinonontai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...