Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

"Μαγκιά του..." - Όσο υπάρχουν άνθρωποι...Κίνηση ανθρωπιάς από την AB Food Market Αμαλιάδας

Στη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες προχωρά η AB FOOD MARKET Αμαλιάδας, διαθέτοντάς τους σε τρόφιμα και δωροεπιταγές, όλο το budget που είχε υπολογίσει για τα λαμπερά εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος της πόλης!
Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν Ενορίες της Αμαλιάδας, πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, από το σωματείο “Ικελος” και ενεργά άτομα της τοπικής κοινωνίας, με τη βοήθεια των οποίων καταρτίστηκε η λίστα των συνανθρώπων μας που θα λάβουν αυτό το τόσο σημαντικό βοήθημα. Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης AB FOOD MARKET Αμαλιάδας κ. Χρήστος Μπεβούδας ανέφερε
χαρακτηριστικά: «Το αρχικό πλάνο των εγκαινίων του νέου καταστήματος ήταν ένα διήμερο event με γνωστούς καλλιτέχνες και σεφ. Βλέποντας όμως κάποιους συνανθρώπους μας να έχουν ανάγκη, το θεωρήσαμε αλαζονικό και έτσι σκεφτήκαμε ότι είναι πιο σωστό το badget το οποίο προορίζαμε για τα εγκαίνια να διατεθεί σε άπορες οικογένειες. Για το σκοπό αυτό συνεργαστήκαμε με τοπικές Ενορίες, με προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ενεργά άτομα της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό.
Το σκεπτικό μας δεν είναι απλά να βοηθήσουμε 200 -300 οικογένειες αλλά να δείξουμε την αμεσότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάποιοι συνάνθρωποί μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό, υπάρχει ακόμα αγάπη στην κοινωνία και αυτό είναι κάτι που μου έχει δώσει μεγάλη χαρά.
Δεν είναι μια προσπάθεια του επιχειρηματία, είναι μια ομαδική προσπάθεια ολόκληρης της πόλης που μας βοήθησε να βρούμε όλες αυτές τις οικογένειες. Αυτό είναι και ένα έργο πολύ δύσκολο, καθώς τα ζητήματα αυτά είναι ιδιαίτερα λεπτά». 
 *Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ.Μπεβούδας , σύμφωνα με πληροφορίες του iliaoikonomia.gr, προσπάθησε να μην γίνει γνωστη η κίνησή του καθώς οι προσπάθειες για την βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες ώστε να δοθούν σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά είχαν ανάγκη. Όμως η τοπική κοινωνία καθώς και άτομα που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια τον ώθησαν να πραγματοποιήσει μια μικρή αναφορά για το γεγονός καθώς θα αποτελούσε πρότυπο και για μετέπειτα παρόμοιες κινήσεις συνανθρώπων μας που μπορούν να προσφέρουν σε άτομα που έχουν ανάγκη.
http://www.iliaoikonomia.gr/content/magkia-toy-oso-yparhoyn-anthropoikinisi-anthropias-apo-tin-ab-food-market-amaliadas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...