Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πούτιν: «Δεν θέλω τα εγγόνια μου να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, για πρώτη φορά, αποκάλυψε ότι οι κόρες του ζουν στη Μόσχα διαψεύδοντας τις φήμες που τις ήθελαν ζουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα εγγόνια του, κατά τη διάρκεια της ετήσιας απευθείας επικοινωνίας του με τους Ρώσους πολίτες, που είναι γνωστή ως «απευθείας γραμμή», είπε ότι δεν θέλει «να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες».
Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν μιλάει για τα εγγόνια του, επειδή δεν θέλει να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες, αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. «Για να γίνει αυτό χρειάζεται να επικοινωνούν όπως επικοινωνούν τα παιδιά συνήθως μεταξύ τους, τα απλά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Έτσι και πω αυτή τη στιγμή την ηλικία τους και το όνομά τους, θα τα εντοπίσουν αμέσως και δεν θα τα αφήσουν στην ησυχία τους. Κάτι τέτοιο θα βλάψει την ανάπτυξη του παιδιού». Με τα
λόγια αυτά αιτιολόγησε τη στάση του για το ότι δεν αναφέρεται στα εγγόνια του, ενώ απευθυνόμενος στον ερωτώντα είπε
«Σας παρακαλώ να με καταλάβετε σωστά και να δείξετε κατανόηση».
Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι πρόσφατα απόκτησε δεύτερο εγγονό και η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι συντονιστές της συζήτησης τον συνεχάρησαν για τον εγγονό του.
Αναφερόμενος στις κόρες του, για τις οποίες έχουν γραφεί πολλές φορές ότι ζουν στο εξωτερικό , είπε ότι ζουν στην Μόσχα. «Τα παιδιά μου, παρά τις όποιες φήμες, ζουν εδώ στη Ρωσία, στη Μόσχα και τα εγγόνια μου, σαν κανονικοί άνθρωποι. Οι κόρες μου ασχολούνται με την επιστήμη, την εκπαίδευση, δεν ανακατεύονται με την πολιτική, με καμία πολιτική, κάνουν μια φυσιολογική ζωή».
http://www.topontiki.gr/article/225389/poytin-den-thelo-ta-eggonia-moy-na-megalosoyn-san-prigkipes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...