Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Γεννηματά: Μην αναζητούν συνενόχους στην αποτυχία τους

Αρνητική στάθηκε η Φώφη Γεννηματά απέναντι στα κελεύσματα της κυβέρνησης περί πολιτικής συνεννόησης στο ζήτημα του χρέους, κάνοντας λόγο για «παραμύθια» ενώ επιτέθηκε στην κυβερνητική πλευρά τονίζοντας ότι ψάχνει «συνενόχους» στην αποτυχία.
«Και να αφήσουν τα παραμύθια περί συνεννόησης και διαλόγου στο και πέντε. Τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο μην αναζητούν συνενόχους στην αποτυχία τους» τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης Πρότασης Νόμου που έχει καταθέσει το κόμμα της για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα.
Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο»,
ξακαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις κάλπες.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πάντως κράτησε αποστάσεις και από τη ΝΔ σημειώνοντας πως «αντίστοιχα προβλήματα θα αντιμετωπίσει και μια άλλη αυριανή κυβέρνηση αν δεν εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και δεν έχει ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη».
Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε και στο πεδίο της διαπραγμάτευσης ασκώντας κριτική στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον οποίο χρέωσε «απαράδεκτη εμμονή» για το ζήτημα του ελληνικού χρέους.
http://www.topontiki.gr/article/224502/gennimata-min-anazitoyn-synenohoys-stin-apotyhia-toys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...