Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Σκουρλέτης: “Βρώμικο” παιχνίδι ΝΔ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για ιδιώτες στην καθαριότητα

Στην καταγγελία της ΝΔ και της παράταξης της στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΑΚΕ, ότι προσανατολίζεται να μην ψηφίσει κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ΕΕ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, την «πρόταση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αναστολή της απεργίας» με στόχο να παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους και στη συνέχεια «να παραδώσετε την αποκομιδή στους ιδιώτες», προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Κύριε Βορίδη, θέλετε να βάλετε δυο-τρεις ανθρώπους δικούς σας μέσα στο σαββατοκύριακο να δώσουν την αποκομιδή στους ιδιώτες. Θέλετε απολυμένους 6.100 ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.
Εντύπωση, μάλιστα, έκανε το γεγονός ότι παρότι ο υπουργός απευθύνθηκε προσωπικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο κ. Βοριδης δεν έδωσε καμία απάντηση στην καταγγελία
.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,  με δεδομένη την καταψήφιση της κυβερντικής πρόταση από την ΔΑΣ-ΟΤΑ του ΚΚΕ (τρεις έδρες), πιθανότατα του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ της ΛΑΕ (δύο έδρες) οι δύο ψήφοι της ΔΑΚΕ είναι κρίσιμοι, καθώς χωρίς αυτές η πρόταση της “πράσινης” ΣΥΝΑΝ (τέσσερις έδρες) δεν μπορεί να περάσει την πρότασή της για αναστολή των κινητοποιήσεων. Αντίθετα, η πρόταση απορρίπτεται με ψήφους 7 έναντι 4.
Παράλληλα ο υπουργός κατέθεσε την νομοτεχνική βελτίωση με την οποία απαλείφεται το όριο ηλικίας αλλλα και αυτή για το “μπλοκάρισμα” των ιδιωτών. 

 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/skourletis-vromiko-paixnidi-nd-stin-poe-ota-gia-idiotes-stin-kathariotita/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...