Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σόιμπλε: Η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της

Μήνυμα στην Ελλάδα να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, έστειλε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή, σε μία επιχειρηματική συνάντηση, στη δυτική Γερμανία.
Η Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης, διαφορετικά θα καταλήξει σε μια δύσκολη θέση τόνισε ο Βόλφανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Reuters. 'Εάν η Ελλάδα ξανά και ξανά δεν κάνει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί, τελικά αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα' πρόσθεσε ο Σόιμπλε.   Αργότερα συμπλήρωσε πως 'το πρόβλημα
είναι ότι η δομή της ευρωζώνης είναι τέτοια που πρέπει να μοιραζόμαστε ένα νόμισμα, χωρίς να μοιραζόμαστε μία οικονομική πολιτική' και ότι τα μέλη της ευρωζώνης -και η ΕΚΤ δεν σταματάει ποτέ να το λέει- δεν κάνουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί.
Την ίδια ώρα, Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ, που συναντήθηκαν στην άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη Μάλτα, συμφώνησαν ότι πρέπει ληφθούν άμεσα αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος να κλείσει μέσα στον Φεβρουάριο.
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...