Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

«Με σκληρή δουλειά καταφέραμε όχι μόνο να πιάσουμε αλλά και να υπερβούμε τους στόχους του προγράμματος. Και αυτό για πρώτη φορά εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. Και αυτή η επιτυχία, ήταν που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε αυτό που θεωρούμε το ελάχιστο καθήκον μας. Να στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους δίνοντας για φέτος την 13η σύνταξη σε 1,6 εκατομμύρια δικαιούχους. Δίνοντας τους το δικαίωμα να κάνουν γιορτές αξιοπρέπειας και αισιοδοξίας.
Ταυτόχρονα μας έδωσε και τη δυνατότητα να κρατήσουμε σταθερό τον ΦΠΑ στα νησιά μας». 
Η αμετροέπεια,ο κυνισμός και η υποκρισία που περιέχονται σε μια μικρή παράγραφο του «εορταστικού μηνύματος» του…ηγέτη 100ετίας σε όλο τους το μεγαλείο!

Πανηγυρίζει ο ηγετίσκος για την «υπέρβαση των στόχων του προγράμματος» κι ενώ ξέρει πολύ καλά πως αυτή η «υπέρβαση» έχει βαφτεί με τον ιδρώτα και το αίμα της κοινωνίας καθώς επιτεύχθηκε λόγω του νέου πετσοκόμματος μισθών και συντάξεων,περαιτέρω διάλυσης του κοινωνικού κράτους και έντασης της υπερφορολόγησης του λαού!
Πανηγυρίζει επειδή έδωσε ένα «αντίδωρο» στους απόμαχους της εργασίας,ενώ με την υπογραφή του κάτω από το 3ο – το μακρύτερο και – «αριστερό» μνημόνιο έχει δεσμευτεί να τους παίρνει ετησίως από την τσέπη 900 εκ.ευρώ,χώρια το ΕΚΑΣ και την αύξηση φόρων!
Πανηγυρίζει ακόμα γιατί «κατάφεραν» να ρίξουν την ανεργία κατά 3 μονάδες (όμως κομπάζει στο «μήνυμα»),ενώ ξέρει πως ότι θέσεις εργασίας δημιουργούνται είναι κατά τα 2/3 ελαστικές κι όχι μόνιμες,έχουν συνυπολογιστεί τα κοινωφελή 5μηνα και 8μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ και…έχει παραλείψει πως τα στοιχεία που δίνει αναφέρονται στους 9 μήνες του έτους κι ενώ,σύμφωνα με την…κάποτε καταραμένη και τώρα ευλογημένη «Εργάνη»,μέσα σε 2 μήνες (Οκτώβριο και Νοέμβριο) έχουν χαθεί 130.000 περίπου θέσεις εργασίας!
Τέλος,εδώ είναι η απόλυτη υποκρισία,πανηγυρίζει ο ηγετίσκος γιατί,λέει,κατάφερε να διατηρήσει σταθερό τον ΦΠΑ στα νησιά και αναφέρεται…στην για ΕΝΑ (1) χρόνο αναστολή του μέτρου αύξησης του σε…17 από τα 3.500 νησιά της χώρας!
Τελικά,ο Σαμαράς του 2013 και 2014 και του success story απέκτησε τον…»αριστερό» του ανταγωνιστή!
https://eleutheriellada.wordpress.com/2017/01/01/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1/#more-85432

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...