Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αλέξης Τσίπρας: «Eκλογές το 2019»

«Το να βρίσκεται η κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός απέναντι στα προβλήματα και να συζητάει με τους φορείς, αυτό δεν είναι ζήτημα εκλογών» είπε ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του από τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, όπου βρίσκεται σήμερα. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα τόνισε πως αυτό «πρέπει να γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Εμείς βρισκόμαστε στην αρχή της τετραετίας, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους το Σεπτέμβριο του 2019» πρόσθεσε.
Ο πρωθυπουργός έθεσε δύο στόχους λέγοντας πως μέχρι τότε πρέπει «να έχουμε πετύχει δύο στόχους: πρώτα την έξοδο απο τον επιτροπεία και αυτό θα συμβεί στο μέσο της θητείας και δεύτερον την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις».

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λασίθι γίνεται με σκοπό την σύσκεψη με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του Λασιθίου, τους οποίους όπως αναφέρει το cretapost ο πρωθυπουργός τους κάλεσε να εκφράσουν τα παράπονα τους και να κάνουν κριτική, σημειώνοντας ωστόσο πως το 50% των κονδυλίων που αντιστοιχούν στην Κρήτη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα διατεθούν στην περιοχή τους.

http://www.kathimerini.gr/888877/article/epikairothta/politikh/ale3hs-tsipras-ekloges-to-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...