Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Το Παρίσι υπερασπίζεται τα κοινωνικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας

Την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους και τον ΦΠΑ στα νησιά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης στήριξε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες η Αθήνα έλαβε αυτά τα μέτρα «δεν θέτουν σε καμία περίπτωση υπό αμφισβήτηση τους στόχους που η Ελλάδα πρέπει να επιτύχει δεδομένων των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ενώπιον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» επισήμανε ο Καζνέβ σε Γάλλους βουλευτές.
Προκειμένου να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα υπέρ της Αθήνας, η  Γαλλία θα «ενεργήσει στους κόλπους της ΕΕ προκειμένου να διαπιστωθεί τι ισχύει, προκειμένου οι χώρες της ΕΕ να έχουν ισορροπημένες και δίκαιες θέσεις και προκειμένου η Ελλάδα να υποστηριχθεί από την ΕΕ» δεσμεύθηκε ο Καζνέβ.


Η γαλλική κυβέρνηση «θα πείσει, είμαι βέβαιος, την Ένωση να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση» διαβεβαίωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη στο ότι η Ελλάδας θα αναλάβει τις ευθύνες της».

http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/to_parisi_yperaspizetai_ta_koinonika_metra_pou_anakoinose_o_al_tsipras-64779515/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...