Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στους 13 οι νεκροί από την ισχυρή έκρηξη στην Καισάρεια της Τουρκίας

Τουλάχιστον 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 48 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε λεωφορείο έξω από το Πανεπιστήμιο Ερσιγές της Καισάρειας στην Τουρκία, όπως μεταδίδει το τουρκικό NTV, που επικαλείται πηγές του στρατού.
Πηγές του τουρκικού στρατού αναφέρουν ότι έχουν σκοτωθεί 13 στρατιώτες, και ότι πιθανότατα υπάρχουν και τραυματισμένοι πολίτες. Την ώρα της έκρηξης το λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει και μετέφερε στρατιώτες εκτός υπηρεσίας αλλά και πολίτες. Η έκρηξη σημειώθηκε καθώς το λεωφορείο περνούσε δίπλα από αυτοκίνητο, που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Βεγίσι Καϊνάκ, δήλωσε ότι η επίθεση είχε στόχο λεωφορείο που μετέφερε στρατιώτες και ότι η επίθεση μοιάζει πολύ με αυτή στο στάδιο της Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα.
Το νέο χτύπημα έγινε μία εβδομάδα μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία σκοτώθηκαν 44 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 150.
http://www.enikos.gr/international/425601,Stoys-13-oi-nekroi-apo-thn-isxyrh-ekrhxh-sthn-Kaisareia-ths-Toyrkias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...