Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Οι συνεργάτες του Μητσοτάκη τον θεωρούν απατεώνα ή πνευματικά δολοφονημένο;

Την ώρα που οι Γεωργιάδηδες βγαίνουν ουρλιάζοντας στα κανάλια για να μας πείσουν ότι η χώρα καταστρέφεται, την ώρα που ο Μητσοτάκης ζητά εκλογές ακόμα και από τον ίδιο τον Ομπάμα για να σωθεί η χώρα που «γκρεμίζεται», εμφανίζεται ξαφνικά αυτό:

«Διάβαζα χαλαρά το βιβλίο μου και οι φίλες της Δάφνης έκαναν έφοδο!» γράφει ο ίδιος ο Μητσοτάκης δημοσιεύοντας αυτή την χαλαρή και τρισευτυχισμένη φωτογραφία.

Άρα, δύο τινά συμβαίνουν: Είτε ο Μητσοτάκης και το συφερτό του είναι απατεώνες και δουλεύουν το πανελλήνιο με καταστροφολογία, άλλωστε ποιός έντιμος πολιτικός θα καθόταν να τα ξύνει την ώρα που – υποτίθεται – η χώρα πνέει τα λοίσθια…

Ή ο Μητσοτάκης είναι εγκεφαλικά δολοφονημένος και ενώ γνωρίζει ότι η χώρα καταστρέφεται, αυτός κάθεται χαλαρά στον καναπέ και ξύνεται.

 Αν δεχτούμε μάλιστα ότι ο Μητσοτάκης όντως δεν κάνει τίποτα που δεν του το υπαγορεύουν οι γκρίζες μουτσούνες που έχει γύρω του, προκύπτει ότι και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με έναν απατεώνα, άρα γίνονται συνεργοί, η έναν λοβοτομημένο, άρα του κάνουν πλάκα.

Το σχόλιο από τον Κεντροδεξιό.

Τι ζούμε; Η επικοινωνιακή ομάδα του νέου Προέδρου της ΝΔ αποφάσισε – αφού το αφήγημα με το διαρκές αίτημα για εκλογές πηγαίνει μία χαρά – να δώσει μία ακόμη οικογενειακή life style ώθηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζοντας την αυθόρμητη έφοδο των φίλων της κόρης του την ώρα που διαβάζει ΧΑΛΑΡΑ ένα βιβλίο. «Διάβαζα χαλαρά το βιβλίο μου και οι φίλες της Δάφνης έκαναν έφοδο!»

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο κοινό απευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως με αυτή την κακόγουστη (κόπι πάστε) επικοινωνία τύπου Ομπάμα, δεν θα μαζέψει ούτε τους απογοητευμένους από το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τους αναποφάσιστους, ούτε θα ξεσηκώσει αυτούς που αρνούνται να εμφανιστούν στις κάλπες.

Το οικογενειακό life style, της οικογένειας Μητσοτάκη λίγο έως καθόλου ενδιαφέρει. Το αντίθετο προκαλεί!

Η κοινωνία ζητά δυναμικούς ηγέτες δίπλα της, και όχι χαλαρούς τύπους στα Β.Π. που την περνούν ανέμελα παρέα με τα κοριτσάκια του κολεγίου. Ακόμη κι έτσι να είναι δεν το κάνεις θέμα.

Είσαι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίας χώρας που καταστρέφεται κι όχι ο Σάκης Ρουβάς.

Ποιος τα σχεδιάζει όλα αυτά;;; Ξέρουμε… αλλά ας μην το σκαλίζουμε. Θα γίνουμε πάλι κακοί.

Προσοχή κύριοι της ΝΔ, διώχνετε κόσμο!

«Ο Κεντροδεξιός»

https://olympia.gr/2016/11/20/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%BF/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=i_sinergates_tou_mitsotaki_ton_theoroun_apateona_i_pneumatika_dolofonimeno&utm_term=2016-11-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...