Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Και όμως συνέβη. Πρόεδρος ο Τραμπ.

Η ακροδεξιά είναι σε άνοδο. Και το χειρότερο είναι πως σε κάθε πόλη και χωριό του κόσμου υπάρχουν Τραμπ.

Ήρθε η στιγμή να χτίσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα για να τους σταματήσουμε. Πάνω από 2 εκατομμύρια πολίτες έχουμε υπογράψει αυτό το ανοιχτό γράμμα προς τον Τραμπ. Είναι πλέον ένα μανιφέστο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Βοήθησε να δυναμώσουμε το μήνυμα ενότητας κοινοποιώντας το. Θα το δημοσιεύσουμε σε αμερικάνικες εφημερίδες και θα το προβάλουμε με προτζέκτορα πάνω στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη:







Κύριε Τραμπ,

Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σου. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνεις. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεσαι απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου, ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα.

Μπροστά στο φόβο που μας πλασάρεις, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στην ηχώ της απελπισίας σου, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιας σου, το γεμίζουμε με κατανόηση.

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείς. 

Με εκτίμηση, 

Ricken Patel - Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...