Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα

Με ρημαγμένη χώρα παρομοίασε την Ελλάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή τους με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ιδεοληπτική και ανίκανη.
Στη συνάντηση έγινε λόγος για «δραματικές συνθήκες στην πραγματική οικονομία» ενώ συζητήθηκε η πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο, που κατά τον κ. Μητσοτάκη, οφείλεται στην κρίση εμπιστοσύνης, στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών και στην υπερφορολόγηση.


«Η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα» σημείωσε εντοπίζοντας τους λόγους στη συνεχιζόμενη ύφεση, στην εγκατάλειψη από τους επενδυτές, στα λουκέτα που όπως είπε πολλαπλασιάζονται και στους εργαζόμενους που βρίσκονται στον δρόμο.
Επανέλαβε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται μείωση φόρων, μείωση δαπανών, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων. Για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ρευστότητα στην αγορά, να γίνουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία».
http://www.naftemporiki.gr/story/1166348

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...