Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μπροστά με 6 μονάδες η Χίλαρι έναντι του Τραμπ

save as from web  Η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ, για την προεδρία, κατά 6 μονάδες μεταξύ όσων σκοπεύουν να ψηφίσουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ποσοστό είχε και πριν την ανακοίνωση του FBI, που αναζωπύρωσε το θέμα του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη από την 28η Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, σχεδόν ολότελα μετά από την ενημέρωση του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ στο Κογκρέσο την
περασμένη Παρασκευή ότι η υπηρεσία του θα εξετάσει ηλεκτρονικά μηνύματα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα τα οποία πιθανώς να συνδέονται με τη χρήση από την Κλίντον ενός email.

Μεταξύ 1.772 ψηφοφόρων στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, 45% είπαν ότι υποστηρίζουν την Κλίντον, ενώ 39% είπαν ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ. Η δημοσκόπηση Reuters/Ipsos διεξήχθη ηλεκτρονικά στα αγγλικά και στις 50 πολιτείες και είχε περιθώριο αξιοπιστίας 3 ποσοστιαίων μονάδων.

http://www.skai.gr/news/world/article/329571/brosta-me-6-monades-i-hilari-enadi-tou-trab/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...