Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλά, υπάρχει και το αλλά…

Το περίφημο «τρίγωνο της διαπλοκής», που στην πραγματικότητα είναι πολύγωνο, κατατρώει το μεδούλι αυτής της χώρας, προ γενέσεως ακόμα, του αποτυχημένου μας κράτους. Όποιος μπει στον κόπο να θυμηθεί την ιστορία των λεγόμενων δανείων της ανεξαρτησίας και του τρόπου που τα διαχειρίστηκαν οι πρόγονοί μας, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το φριχτό αυτό γεγονός.

Αλλά ας μην κοιτάμε πίσω και καλύτερα να μείνουμε στο σήμερα, μήπως μπορέσουμε κάποια στιγμή, να κοιτάξουμε και μπροστά.
Σήμερα, που ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, η αντιμετώπισή της διαπλοκής έχει

γίνει η καραμέλα στα στόματα όλων, ανεξαιρέτως, των κομμάτων που στεγάζει τούτη η πολιτική παράγκα, που λέγεται «Βουλή των Ελλήνων».

Αυτό το πιπίλισμα της καραμέλας έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά περισσότερο γέλιο –ή κλάμα, αν θέλετε- προκαλούν οι φαιδροί ισχυρισμοί της αντιπολίτευσης περί κάθαρσης (sic) του τοπίου. Είναι αυτοί, οι ίδιοι, που εξέθρεψαν αυτό το αηδιαστικό σύστημα, το οποίο ασφαλώς δεν θέλουν να αλλάξει στο παραμικρό, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να τους.

http://blogs.empowr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...