Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για «νέους "εργολάβους" της ενημέρωσης α λα ΣΥΡΙΖΑ»

Ανεκδιήγητη χαρακτηρίζει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τα όσα επισημάνθηκαν σήμερα από κυβερνητικές πηγές για το ζήτημα.
«Σε τριτοκοσμικές συνθήκες απομόνωσης και επιτήρησης από τα "αρμόδια" όργανα της κυβέρνησης, οι υποψήφιοι θα κληθούν να πλειοδοτήσουν σε μία εν μέρει χειρόγραφη διαδικασία, αφού δεν προετοιμάστηκε αξιόπιστο σύστημα ηλεκτρονικής δημοπρασίας» σημειώνει ο κ. Παπαθεοδώρου και προσθέτει:
«Η μετάβαση στο νέο τοπίο αποκαλύπτεται με δόσεις από τον κ. Παππά και ανάλογα με την εξυπηρέτηση των κυβερνητικών συμφερόντων. Είναι προφανές ότι η αδιαφάνεια, η αυθαιρεσία, ο
ευτελισμός της νομιμότητας των διαδικασιών και η παραβίαση βασικών συνταγματικών διατάξεων αυξάνει τον κίνδυνο παράδοσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στους νέους "εργολάβους" της ενημέρωσης α λα ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά παίζει με τους θεσμούς και θα χάσει από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε»
 http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...