Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!

Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:

Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!

Αυτό το αναλλοίωτο της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης τους, οφείλετο σε δυο λόγους:

Πρώτον: Στη βαθειά πίστη τους, προς ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

Και Δεύτερον: Στην επικράτηση μέσα στη ψυχή τους, του γεγονότος ότι: Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ αποτελούνένα αδιάσπαστο δίδυμο, με άρρηκτους δεσμούς!!!

Αυτή δε, η βαθειά πίστη ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΑΓΙΑΝ ΤΡΙΑΔΑ και η βαθειά πεποίθηση ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, έχουν άρρηκτους δεσμούς μεταξύ τους, διακατείχε, τόσο τον απλό λαό όσο και τις επιφανείς προσωπικότητες, τους αγωνιστές και τους ιστορικούς της εποχής εκείνης.

Δια του λόγου το αληθές, θα σας αναφέρω μερικέςαυτούσιες ρήσεις, επιφανών προσώπων, αγωνιστών και ιστορικών, που έζησαν και μεγαλούργησαν, στους δύσκολους χρόνους της Τουρκοκρατίας:

·       «Ελάτε μ’ ένα ζήλο σ’ ετούτον τον καιρό, να κάμωμεν τον όρκον επάνω στον Σταυρόν» (Ρήγας Φερραίος. Θούριος)

·       «Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώσει την αυτονομία του γένους. Οι Έλληνες πολέμησαν όχι μόνο υπέρ πατρίδος αλλά και υπέρ πίστεως» (Αδαμάντιος Κοραής)

·       «Το όνομα της Ελλάδος, άνευ του Χριστιανισμού, ίσως δεν ήθελεν υπάρχει σήμερον» (Σπυρίδων Ζαμπέλιος, ιστορικός)

·       «Η ημέρα (της επανάστασης), την οποίαν επιθυμούσαν οι πατέρες μας να την ιδούν, έφθασε… δια να λάμψη πάλιν ο Σταυρός και να λάβη πάλιν η Ελλάς… την ελευθερίαν της… Ό,τι και αν εκάμαμεν ήτο έμπνευσις και έργον της Θείας Πρόνοιας» (Άνθιμος Γαζής)

·       «Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα της Ορθοδόξου Εκκλησίας» (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

·       «Αφού ο θεός υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδος, δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του» (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

Άγιοι Αρχιερείς

Με όλα αυτά που σας εξέθεσα παραπάνω, πιθανόν σε πολλούς αναγνώστες, αυτής της ανοιχτής επιστολής μουπρος τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, να δημιουργηθεί το εξής εύλογο ερώτημα:

Πως οι υπόδουλοι Έλληνες μέσα στα τόσα και τόσα χρόνια σκλαβιάς και καταπίεσης, διατήρησαν άσβεστη την πίστη τους, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ;

Και ποίοι ήταν επιτέλους αυτοί, που διαπαιδαγωγούσαν γενιές και γενιές των σκλαβωμένων Ελλήνων, με τέτοια ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλή και εύκολη και είναι η εξής:

Επειδή στο υπόδουλο Ελληνικό Έθνος, το κράτος ήταν παντελώς ανύπαρκτο, κρατικοί οικονομικοί πόροι, δεν υφίσταντο.

Έτσι, στα κατώτερα και ανώτερα σχολεία, χρέη δασκάλου (χωρίς αμοιβή), επιτελούσαν οι Ιερείς και οι Ιερομόναχοι, κάτω από την Υψηλή και άγρυπνη καθοδήγηση, των Αγίων Αρχιερέων, της εποχής εκείνης !!!

Για βιβλία δε, στα κατώτερα και ανώτερα σχολεία, χρησιμοποιούσαν, ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ(Αγία Γραφή, βιβλία των Ιεροψαλτών κ.λ.π.)

Έτσι, στη σκλαβωμένη Ελλάδα επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,Η ΠΑΙΔΕΙΑ ήταν ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ:

·       Κάθε μέρα στα σχολεία, τα Ελληνόπουλα της εποχής εκείνης, μέσα από ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, μάθαιναν την Ελληνική γλώσσα !!!

·       Κάθε μέρα στα σχολεία, τα Ελληνόπουλα της εποχής εκείνης, μέσα από τα ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, με τους ευσεβείς δασκάλους τους (ιερείς και ιερομονάχους), μιλούσαν για ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ και μιλούσαν ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!

·       Κάθε μέρα στα σχολεία, τα Ελληνόπουλα της εποχής εκείνης, μέσα από τα ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,αποθήκευαν στα νεανικά μυαλά τους, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!

Με μια τέτοια Ελληνοχριστιανική Παιδεία, γαλουχήθηκαν, γενιές και γενιές της σκλαβωμένης Ελλάδας.

Και όταν ήλθε η ευλογημένη αυτή ώρα του ξεσηκωμού, το φρόνημα των Ελλήνων (Εθνικό και θρησκευτικό) χάρις στην Ελληνοχριστιανική Παιδεία τους, βρισκόταν σε απαράμιλλα ύψη!!!

ü  Οι αγωνιστές του 1821, πολεμούσαν και υπέρ πατρίδος και υπέρ πίστεως !!!

ü  Οι αγωνιστές του 1821, εφορμούσαν κατά των Οθωμανικών στρατευμάτων, με ακαταμάχητο και φλογερό πάθος αναφωνώντας: «ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ !!!!»

ü  Οι αγωνιστές του 1821, στις Εθνοσυνελεύσεις, τις αποφάσεις τις έπαιρναν ξεκινώντας πάντα με τη φράση«ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!!! »

Έτσι λοιπόν, με εφαλτήριο και κινητήρια δύναμη ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ, οι σκλαβωμένοι Έλληνες του 1821 ξεσηκώθηκαν και έφτασαν ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΘΗΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, την οποίαν εμείς σήμερα απολαμβάνουμε !!!

Άγιοι Ποιμένες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδας!

Με την ιδιότητά μου, ως ερευνητού στο χώρο της Μαθηματικής Επιστήμης και στο χώρο της Εκπαίδευσης γενικότερα, αισθάνομαι την ανάγκη να σας μιλήσω και για την παιδεία του σήμερα!!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, τολμώ να πω ότι είναι ΜΙΑ ΑΘΕΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Τους λόγους δε, που οδηγηθήκαμε σε μια τέτοια ΑΘΕΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, σας τους παραθέτω στις παρακάτω γραμμές.

Με μόνη εξαίρεση ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ αυτόν ‘’ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ’’, που διακρινόταν, για τη βαθειά πίστη του, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, όλοι οι άλλοι κυβερνήτες της Ελεύθερης Ελλάδας ή είχαν αιματοκρίτη πίστεως πολύ χαμηλό ή παρίσταναν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς (ενώ δεν ήσαν) ή τέλος αρνούνται να δώσουν όρκο, ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ, όπως αυτό έπραξε και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, κύριος Τσίπρας, που κατά δημόσια δήλωσή του, είναι ΑΘΡΗΣΚΟΣ!!!

Με τέτοιους λοιπόν Κυβερνήτες (όπου ο αιματοκρίτης πίστεως τους, ήταν ή πολύ ισχνός ή ανύπαρκτος) οι θανάσιμοι έχθροι της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος, για να θέσουν σε πλήρη εφαρμογή, ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟΣ ΤΟΥΣ, που απέβλεπε στην σταδιακή αποδόμηση του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους, με απώτερο στόχο, την τελική εξαφάνιση του!!! 

Έτσι, Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και Ο ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ, που αποτελούνΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σε αγαστή συνεργασία με το ντόπιο πολιτικό- οικονομικό κατεστημένο,εδώ και πολλές – πολλές, δεκαετίες, εκτελούν με θαυμασμό και αριστουργηματικό τρόπο, το σατανικό σχέδιό τους, που δεν είναι άλλο απ’ αυτό, της πλήρους διάλυσης του Ένδοξου και Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους!!!

Και πιο συγκεκριμένα:

·       Από τη δεκαετία του 1960 το δίδυμοΣιωνισμός – Μασονισμός έθεσε σε εφαρμογή (με τη βοήθεια πάντα του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου)  το‘’μεγαλόπνοο’’ σχέδιο του, που περιλάμβανε: τον αποχριστιανισμό και τον αφελληνισμό της Ελληνικής Παιδείας, τοποθετώντας το μασόνο Ευάγγελο Πανούτσο, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας!!!

·       Τη δεκαετία του 1980 (και με ακρίβεια: την 11ηΙανουαρίου 1982) στη Βουλή των Ελλήνων, δια του τότε Υπουργού Παιδείας Λευτέρη Βερυβάκη, με μια μεταμεσονύχτια τροπολογία, ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, αφού καταργήθηκε το ευφυέστατο πολυτονικό σύστημα που προάγει την κριτική σκέψη και αντικαταστάθηκε με το αφυές και μονότονο, μονοτονικό σύστημα, που ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

·       Τη δεκαετία του 1990 και τη δεκαετία του 2000 και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, το χρονικό διάστημα από το 1996 έως το 2006, η Ελληνική Παιδεία ΑΛΩΘΗΚΕ κυριολεκτικά από τη Σιωνιστική – Μασονική Νέα Τάξη Πραγμάτων, όταν τη διακυβέρνηση της χώρας μας, την είχαν οι ενσυγχρονιστές του κύριου Κώστα Σημίτη και στη συνέχεια, οι συντηρητικοί του κυρίου Κώστα Καραμανλή!

Τη μαύρη αυτή δεκαετία 1996 – 2006 στο χώρο της Παιδείας μας, έγιναν πράγματα, φοβερά και τρομερά!!!

Όλες τις θέσεις κλειδιά, μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στο κέντρο συγγραφής σχολικών εγχειριδίων και στα υπόλοιπα σημαντικά πόστα της Εκπαίδευσης ΤΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ, άθεοι, μασόνοι, Νεοταξίτες, επίορκοι εκπαιδευτικοί, που έχουν δώσει όρκον υποταγής και υποτέλειας, στα μεγάλα αφεντικά, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Στην πνευματοκτόνο δεκαετία 1996-2006 οι επίορκοι Νεοταξίτες εκπαιδευτικοί, δούλευαν ασταμάτητα μέρα  νύχτα, για να συγγράψουν τα πλέον επαίσχυντα, τα πλέον αντιχριστιανικά και ανθελληνικά σχολικά εγχειρίδια, τα οποία τα προόριζαν για τις πιο ευαίσθητες ηλικίες, όπως είναι αυτές των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου!!!

Αυτό το εγκληματικό συγγραφικό έργο τους, οι εφιάλτες εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας, το ολοκλήρωσαν στα μέσα του2006.

Και το Σεπτέμβρη του 2006, το μαύρο αυτό Σεπτέμβρη τηςΠαιδείας μας, με τις ευλογίες.... της τότε Υπουργού Παιδείας Κας Μαριέττας Γιαννάκου (η οποία με Υπουργική εγκύκλιο, απαγόρευσε το μυστήριο της εξομολόγησης στα Σχολεία), ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ανθολόγια και ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ βιβλία της γλώσσας, ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), αντικαθιστώντας τα παλαιά ΕΝΘΕΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ, και τα παλαιάΕΝΘΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, όπου τις σελίδες τους, τις κοσμούσαν αξιόλογα λογοτεχνικά κείμενα και υπέροχα ποιήματα, όπως το ποίημα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ του Κωστή Παλαμά, από το οποίο, σας παρουσιάζω με μεγάλη συγκίνηση, την παρακάτω στροφή:

  Εδώ στον ίσκιο μου αποκάτω

Ήρθ’ ο Χριστός να αναπαυθεί

Κι ακούστηκε η γλυκιά λαλιά Του

Λίγο προτού να Σταυρωθεί

Το δάκρυ Του, δροσιά Αγιασμένη,

Έχει στη ρίζα μου χυθεί.

Ειμ’ η ελιά η τιμημένη!

Άγιοι Αρχιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος

Από την εμπεριστατωμένη έρευνά μου, πάνω σ’ αυτά ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ Ανθολόγια και βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, σας δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, τα εξής:

·       Σε κανένα, απ’ αυτά ΤΑ ΑΘΕΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ βιβλία, δενυπάρχει η παραμικρή αναφορά (έστω και υπό μορφή υποσημείωσης) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ!!!

·       Σε κανένα, απ’ αυτά ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑβιβλία, δεν υπάρχει, καμία σοβαρή αναφορά στις ιστορικές μνήμες μας !!!

·       Σε κανένα, απ’ αυτά ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑβιβλία, δεν υπάρχει, ο Εθνικός μας ύμνος, ούτε καν ένα Δημοτικό τραγούδι!!!

Αντίθετα είναι πλημμυρισμένα με συνταγές μαγειρικής και κείμενα χαμηλού πολιτιστικού επιπέδου, όπως το παρακάτω:

«Ένα βράδυ η γιαγιά μου κάπνιζε το μαύρο της πούρο, ενώ εγώ μισοκοιμόμουν μακάρια στη ζεστή αγκαλιά της» (Από το Ανθολόγιο Λογοτεχνικών κειμένων 5ης και 6ης τάξης του Δημοτικού, σελίδα 85)

Άγιοι Αρχιερείς

Όλοι αυτοί οι επίορκοι εκπαιδευτικοί, που έγραψαν τέτοια άθεα και ανθελληνικά βιβλία, εκτελώντας τις εντολές της Σιωνιστής – Μασονικής Νέας Τάξης πραγμάτων και ενεργώντας εντελώς συνειδητά και προσχεδιασμένα, θέλουν να κρατήσουν τα Ελληνόπουλα:

·       Μακριά από ΤΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ !!!

·       Μακριά από την Ορθοδοξία μας !!!

·       Μακριά από τις ιστορικές μνήμες μας !!!

·       Μακριά από τις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής μας !!!

·       Μακριά από τα ιδανικά του Γένους μας !!!

Όλοι αυτοί ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας:

ü  Καθυβρίζουν την Πίστη μας !

ü  Διακωμωδούν τα Ιερά και Όσια μας!

ü  Ασεβούν απέναντι ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!

ü  Ευτελίζουν το αθάνατο Έπος του 1940 και την Ευλογημένη Επανάσταση του 1821.

Για να φανεί ο βαθμός της προδοσίας τους, σας παραθέτω ενδεικτικά μερικά βλάσφημα κείμενα τους, που εμπεριέχονται σταΑΘΕΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ βιβλία του Δημοτικού και του Γυμνασίου.  

·       Στο κοινό Ανθολόγιο των τάξεων Γ’ και Δ’ Δημοτικού και στη σελίδα 79, υπάρχει κείμενο με τίτλο

«Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο»

·       Στο  βιβλίο γλώσσας της Δ’ τάξης του Δημοτικού (τεύχος Β’,σελίδα 52) διαβάζουμε: «Ο Αϊ-Βασίλης βγαίνει στην αυλή να απλώσει την μπουγάδα του, τις κάλτσες του, τη φανέλα του και το μακρύ του σώβρακο...»

·       Στο βιβλίο γλώσσας της Έκτης Δημοτικού (τεύχος Α’ σελίδα 90) συναντάμε την παναίρεση του Οικουμενισμού, όπουΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (η μοναδική αληθινή και εξ αποκαλύψεως θρησκεία) εξισώνεται με τις άλλες θρησκείες του κόσμου και υποτιμάται έτσι ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!

·       Στο Ανθολόγιο της Έκτης Δημοτικού (σελίδα 166), συγκρίνονται ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, με τα μάτια μιας γάτας!!!

·       Στα «Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας» της Α’ τάξης Γυμνασίου (σελ. 222) θα βρούμε μια γάτα, η οποία μπαίνει: «στο ιερό βήμα και αφήνει τις ακαθαρσίες της στην Αγία Πρόθεση».

·       Στο «Τετράδιο Εργασιών» της Α’ τάξης του Γυμνασίου (σελ. 76) υπάρχει κείμενο με τίτλο: «Μεγάλη Παρασκευή στην Εκκλησία» του Νίκου Καζαντζάκη, στο οποίο διαβάζουμε: «... μια φορά τον έλεγαν Άδωνη, τώρα Χριστό»

·       Στα «Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας» της Α’ τάξης του Γυμνασίου (σελ. 124) συναντάμε ένα χυδαίο και αηδιαστικό κείμενο για την Ελλάδα μας: «Η Ελλάδα ήταν μια γυναίκα τόσο προκλητική σεξουαλικά, που έπρεπε να την ερωτευτώ σωματικά και απελπισμένα»

·       Στο βιβλίο γλώσσας της Ε’ τάξης του Δημοτικού σκοντάπτουμε ..επάνω, σε ένα τρισάθλιο και προδοτικό κείμενο με τίτλο: «Η Ιταλία, μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε και κρυφτήκαμε στο υπόγειο»

Με τέτοια εμετικά, ανθελληνικά και αθεϊστικά κείμενα, είναι‘’στολισμένα’’, όλα τα Ανθολόγια και όλα τα βιβλία της γλώσσας, τόσο στο Δημοτικό, όσο και στο Γυμνάσιο!!!

Για να έχετε δε, μια πλήρη εικόνα και μια εις βάθος ανάλυση, των όσων διδάσκονται σήμερα, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, παραπέμπω την Αγιότητά σας, στο εξαιρετικό και αποκαλυπτικό βιβλίο με τίτλο: ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ του ηρωικού και φλογερού δασκάλουΔημητρίου Νατσιού από το Κιλκίς, ο οποίος μπαίνοντας στην αίθουσα διδασκαλίας, κλείνει την πόρτα πίσω του και αρχίζει να διδάσκει στους μαθητές του, πρώτα ΧΡΙΣΤΟ, Ελληνική γλώσσα και Ελληνική Ιστορία και ύστερα όλα τας άλλα μαθήματα!!!

Άγιοι Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι, οι μαθητές μας δυστυχώς ΔΕΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση (όπως επιτάσσει το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας).

ü  Μέσα στα σχολεία μας, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, που κρίνεται η τύχη του Γένους μας, οι μαθητές μας, διδάσκονται άθεα γράμματα!!!

ü  Μέσα στα σχολεία μας, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, που κρίνεται η τύχη του Ελληνορθόδοξου Έθνους μας,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αφαιρεί από τους μαθητές μας:

·       Την Ελληνική γλώσσα μας!

·       Την Ορθόδοξη θρησκεία μας!

·       Και την Ελληνική Ιστορία μας !

·     Μέσα στα σχολεία μας, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίες, που κρίνεται η τύχη της Ελληνικής φυλής μας, εφαρμόζεται ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ για τους Έλληνες, που λέγει:

«Τους Έλληνες, μπορείς να τους νικήσεις ΜΟΝΟ, εάν τους αφαιρέσεις: ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!»

Αυτό ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας και έχει φέρει πολλά δεινά στην Ορθόδοξη χώρα μας (ΑΘΕΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΘΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο σχέδιο ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η οποία έχονταςόχημα τον Εθνομηδενισμό, έχει βάλλει στόχο να εξαφανίσει ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ και στη θέση τους, να δημιουργήσει μιαΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όπου: «λαοί – φυλές - γλώσσες» να είναι όλοι μαζί αναμεμειγμένοι σαν έναΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ, χωρίς θρησκεία, πολιτισμό, ιστορία, για να είναι εύκολο διαχειρίσιμο, από τη μελλοντική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!

Άγιοι μου Αρχιερείς

Η ταπεινότητά μου, πιστεύει ακράδαντα ότι:

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σ’ αυτό το σατανικό σχέδιο της, όπου ‘’φιλοδοξεί’’ να μετατρέψει την ανθρωπότητα ΣΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ, επέλεξε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ως ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, για να διαπιστώσει κατά πόσον το σχέδιο της, θα έχει θετική εξέλιξη!!!

Ευλόγως όμως θα διερωτηθείτε:

Γιατί η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν επέλεξε ως πειραματόζωο ένα άλλο κράτος (από τα εκατοντάδες κράτη που υπάρχουν ανά τον κόσμο), αλλά ξεκίνησε το πείραμά της, με την Ελλάδα μας;

Η απάντηση μου, στο ερώτημα αυτό, είναι η εξής:

Οι ηγέτες ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Κίσσινγκερ κ.λ.π.) προτίμησαν, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΥΣ,  να είναι η Ελλάδα μας, για τους εξής λόγους:

1.   Γιατί η Ελλάδα μας, είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ!!!

2.   Γιατί η Ελλάδα μας, έχει ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, που είναι μια θεϊκή γλώσσα, που είναι γλώσσα ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!

3.   Γιατί η Ελλάδα μας, έχει τον αρχαιότερο και πλουσιότερο πολιτισμό!!!

Και οι ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μετά απ’ αυτήν την επιλογή τους: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΥΣ, συλλογίστηκαν τα εξής:

Εάν αυτό το πείραμά μας, το οποίο πάμε να εφαρμόσουμε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που έχει ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ, πετύχει, τότε οι προσπάθειές μας, για να μετατρέψουμε σε ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου, θα είναι για εμάς, ένας απλός περίπατος!!!

Και στο σημείο αυτό, Άγιοι μου Αρχιερείς, με πόνο ψυχής, με αβάσταχτη θλίψη και απέραντη αγωνία, που πλημμυρίζει το είναι μου, έχω να σας πω, πολύ δυσάρεστα νέα γι’ αυτό το πείραμα, που εφαρμόζει, εδώ και πολλές δεκαετίες, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,στην ευλογημένη μας χώρα, για να την μετατρέψει, σε μιαΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΥΤΑ ΝΕΑ

Για να στεφθεί με επιτυχία το πείραμα της, που εφαρμόζει στην Ελλάδα, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έθεσε τρείς στόχους:

Να πετύχει:

α)  Την πνευματική άλωση της Ελλάδας!

β)  Την Οικονομική άλωσή της

γ)  Την Δημογραφική άλωση της!

Και στους τρείς αυτούς στόχους, βρίσκεται λίγο πριν από την ολοκλήρωσή τους!

α)  Για την πνευματική άλωση της Ελλάδας, εφαρμόζεται πιστά εδώ και πολλές δεκαετίες, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, όπως παραπάνω σας ανέλυσα και θα συνεχίζει ακόμη να εφαρμόζεται με αμείωτη ένταση, μέχρις ότου επιτευχθεί πλήρως, Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ και ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της Ελληνικής νεολαίας:

·       Μέσα, από την αντικατάσταση του μαθήματος των θρησκευτικών με το μάθημα της θρησκειολογίας!!!

·       Μέσα, από την αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, όπου η καλλιέργεια ‘’Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης’’, θα αντικατασταθεί με την καλλιέργεια: ‘’ανθρωπιστικής, δημοκρατικής και κοινωνικής συνείδησης!!!’’

·       Μέσα, από την αντικατάσταση της λέξης «Έλληνες» που αναφέρεται στο σημερινό Σύνταγμα, με την έκφραση: «μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας»!!!

·       Μέσα, από την αντικατάσταση της Ελληνικής Ιστορίας, με μια ιστορία που δεν θα κάνει καμία αναφορά:

ü   Στις ιστορικές μνήμες μας!

ü   Στις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής μας!

ü   Στα ιδανικά του Γένους μας!

β) Για την Οικονομική άλωση της Ελλάδας, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δούλεψε πολλές – πολλές δεκαετίες στη χώρα μας, με πολύ μεθοδικό τρόπο και κατόπιν σχεδίου:

·       Διέφθειρε Ελληνικές Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης

·       Εξαγόρασε κυβερνητικούς Αξιωματούχους

·       Δημιούργησε (πάντα κατόπιν σχεδίου) ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (το οποίο είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο) και επίσης δημιούργησε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!

Έτσι, την άνοιξη του 2010 με ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, που έφθανε στο 120% του ΑΕΠ και ένα πολύ μεγάλο Δημόσιο έλλειμμα που αντιστοιχούσε στο 15% του ΑΕΠ, η Ελλάδα δεν μπορούσε να βγει στις αγορές για να αναχρηματοδοτήσει το δημόσιο χρέος της και για να εξυπηρετήσει τις εσωτερικές της ανάγκες, εισάγοντας πρώτες ύλες και άλλα αγαθά (πετρέλαιο, φάρμακα κ.λ.π.).

Κατ’ αυτόν τον τρόπο την άνοιξη του 2010, οι αναγκαστικοί μας, χρηματοδότες ήταν:

1.   Η Ευρωπαική Ένωση (Ε.Ε.)

2.   Η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.)

3.   Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.), το οποίο ελέγχεται πλήρως από ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Όμως, η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), όπως παραπάνω σας ανέφερα έχει επιλέξει την Ελλάδα μας, ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, για να τη μετατρέψει σε πολυπολιτισμική κοινωνία!

Και επιπλέον:

Οι ιθύνοντες της Ν.Τ.Π. γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλο ότι η Ελλάδα μας, είναι μια πλουσιοτάτη και πανέμορφη χώρα, συνεπώς για να ΤΗ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ και για να ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΦΘΗΝΑ σ’ αυτήν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι διεθνείς φίλοι τους, χρειάζεται:

·       Να καταστρέψουν την Οικονομία της!

·       Να δημιουργήσουν πολυετή παρατεταμένη ύφεση, για να πέσουν όλες οι αξίες (αξίες Δημόσιας και Ιδιωτικής ακίνητης Περιουσίας, αξίες Χρηματιστηρίου) ώστε να αγοράσουν αυτοί και οι ανά τον κόσμο φίλοι τους ό,τι επιθυμούν, αντί πινακίου φακής!!!

·       Να επιβάλλουν πολυετή εφιαλτική λιτότητα στον Ελληνικό λαό για να δημιουργήσουν καθεστώς,φτωχοποιημένης κοινωνίας, όπως επιθυμούν να είναι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες του μέλλοντος!!!

·       Να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ (με φθηνά εργατικά χέρια, φθηνούς επιστήμονες, με ελαστικοποιημένες μορφές εργασίας, χωρίς εργατικά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις) κάτω από ένα στυγνό καθεστώς δουλείας, το οποίο θα κυριαρχεί στους χώρους εργασίας, των χιλιάδων επενδύσεων, που θα έχουν στήσει στη χώρα μας!!!

Και από ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ, οι διεθνείς γύπες της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα παίρνουν τη μερίδα του λέοντος, δίνοντας ψίχουλα στους δύσμοιρους εργαζόμενους των διαφόρων φυλών, που θα έχουν έλθει ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, προς αναζήτηση μιας καλλίτερης τύχης!!!

γ) Για τη Δημογραφική άλωση της Ελλάδας, η οποία τα επόμενα 10 με 20 χρόνια, θα είναι μια θλιβερή πραγματικότητα, θα συμβάλλουν τα εξής αρνητικά γεγονότα:

1. Η φυγή των νέων μας (που βρίσκονται σε περίοδο γονιμότητας) στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας. Μέσα στα 6 χρόνια των μνημονίων υπολογίζεται ότι έχουν φύγει πάνω από 300.000 χιλιάδες, με αποτέλεσμα τη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού!

2. Τα δυο εκατομμύρια μουσουλμάνων, που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα (οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι).

Εάν λάβουμε υπόψη ότι: Σε μια Ελληνίδα μητέρα αντιστοιχεί 1 παιδί, ενώ σε μια μουσουλμάνα μητέρα αντιστοιχούν 5 παιδιά, αντιλαμβανόμαστε, την αλματώδη αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια !!!

3.Ο  Αντιρατσιστικός νόμος που ψηφίστηκε από την Αριστερή Κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα καθώς και από τα κόμματα: ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, θα συμβάλλει στην αύξηση της ροής οικονομικών μεταναστών προς την χώρα μας, αφού τα παιδιά τους, μόλις γεννιώνται (σύμφωνα με αυτό το Νόμο) θα εντάσσονται στους «μόνιμους και νόμιμους πολίτες» της Ελλάδας !!!

4. Η απέραντη Οικονομική ζώνη (που θα λέγεται Ελλάδα) μαζί με το αμυθήτου αξίας ΕΠΙΓΕΙΟ και ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟΤΗΣ, που θα δοθεί προς εκμετάλλευση για 99 ολόκληρα χρόνια (αντί πενιχροτάτου τιμήματος) στους ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα οδηγήσει στο μέλλον σε έκρηξη της ροής Οικονομικών μεταναστών (από χώρες απόλυτης φτώχειας!!!) με τους Έλληνες να αποτελούν μια θλιβερή μειονότητα, την Ελλάδα να έχει μεταβληθεί σε μια μουσουλμανική χώρα, που θα έχει Πρωθυπουργό «μόνιμο και νόμιμο πολίτη» της Ελλάδας, αλλά μουσουλμανικής καταγωγής!!!

Άγιοι μου Αρχιερείς

Κλείνοντας αυτή την ανοιχτή και εκτενή επιστολή μου, προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, θα μου επιτρέψετε να σας πω και αυτά τα τελευταία λόγια αγωνίας !!!

Τα όσα σας ανέπτυξα και σας ανέλυσα παραπάνω ΔΕΝ είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά πραγματικά γεγονότα, που και η ίδια η Αγιότητά σας, χωρίς πολύ κόπο, μπορεί να τα επιβεβαιώσει!!!

 

 

Επίσης

Με όλα αυτά που σας ανέπτυξα και σας ανέλυσα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι:

·       ΠΑΝΕ να εξαφανίσουν το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας

·       ΠΑΝΕ να μετατρέψουν την Ελλάδα μας, σε μια Πολυπολιτισμική Αποικία, δουλείας και σκλαβιάς !

·       ΠΑΝΕ να μετατρέψουν την Ελλάδα μας, σε Οικονομική ζώνη, για να πλουτίζουν: Η Πατρίδα του κου Σόϊμπλε και όλοι οι διεθνείς φίλοι, της Νέας Τάξης Πραγμάτων !!!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας και στην Ορθοδοξία μας αποδεικνύεται ότι:

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ είτε είναι Δεξιάς, είτε Κεντρώας, είτε Σοσιαλιστικής, είτε Αριστερής Ιδεολογίας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Όλοι λοιπόν οι σημερινοί πολιτικοί ταγοί της χώρας μας, πουΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, αφήνουν την Ελλάδα μας, να την κατασπαράζουν αυτοί «Οι Γαδαρηνοί» (άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς), αυτοί οι Ευρωπαίοι, αυτοί οι Δυτικοί, που είναι όλοι τους, επιβάτες ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων !!!

Γι’ αυτό: Άγιοι μου Αρχιερείς

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ πρέπει άπαντες να εξοβελιστούν και να εξαφανιστούν, από το Ελληνικό πολιτικό στερέωμα!!!

Και αυτό μπορεί να γίνει, με τον εξής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ:

Εσείς: Άγιοι μου Αρχιερείς (κάθε ένας στη δική του Ιερά Μητρόπολη) να προτρέψετε, ευσεβείς χριστιανούς: με ειλικρινείς διαθέσεις, με πνεύμα θυσίας, με εκκλησιαστικό φρόνημα, οι οποίοι έχουν το χάρισμα της πολιτικής, να ασχοληθούν με την πολιτική και να ιδρυθεί έτσι: Ένα γνήσιο και ισχυρό ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ αυτού ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ να είστε ΕΣΕΙΣ, ΑΓΙΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ!!!

Σε αυτό το σημείο ας επιτραπεί στην ταπεινότητά μου, να προτείνει, τον επικεφαλής αυτού του γνήσιου και ισχυρού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!

Αυτός να είναι Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΟΣ δάσκαλος από το Κιλκίς, με ΤΗ ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ο κύριος Δημήτριος Νατσιός!!!, που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Σ’ αυτό δε το γνήσιο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ να μην υπάρχειΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος, που έχει περάσει μέχρι σήμερα, το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής:

Και αυτό το γνήσιο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ  θα μιλάει με ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ προς τον Ελληνικό λαό, διατυπώνοντας τις παρακάτω κρυστάλλινες θέσεις του:

·       ΕΞΩ απ’ αυτήν την ΕΥΡΩΠΗ που της λείπει: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ

·       ΕΞΩ απ’ αυτήν την ΕΥΡΩΠΗ που βρίσκεται πάνω στοΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΜΟΥ, της Νέας Τάξης Πραγμάτων

·       ΕΞΩ απ’ αυτήν την ΕΥΡΩΠΗ της αμαρτίας, και των πάσης φύσεως σεξουαλικών παρεκτροπών. 

·       ΕΞΩ από το Ευρώ και επιστροφή στο ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, επιστροφή ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!! (λεπτομέρειες στο άρθρο: ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ)

·       Στρεφόμαστε προς ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ του Ορθόδοξου ηγέτη Βλαδίμηρου Πούτιν και συνάπτουμε πάσης φύσεως σχέσεις: Οικονομικές – Γεωπολιτικές – Πολιτιστικές. Επίσης συνάπτουμε συμφωνία στήριξης, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.

·       Καταγγέλουμε μνημόνια και δανειακές συμβάσεις (λεπτομέρειες στο άρθρο: ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ) που υπάρχει στο διαδίκτυο

Άγιοι Αρχιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος

·       ΜΟΝΟ ΕΝΑ τέτοιο γνήσιο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣπου θα έχει ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μπορεί να παραμερίσειτο ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ που ΔΕΝ έχει καμία σχέση με ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

·       ΜΟΝΟ ΕΝΑ τέτοιο γνήσιο ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ,μπορεί να σώσει το ένδοξο και Ορθόδοξο Έθνος μας!!!

Άγιοι μου Αρχιερείς

Ήλθε επιτέλους η ώρα:

Να αντιπαρατεθεί Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΣ ΑΜΒΩΝΑΣ με ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΜΒΩΝΑ (ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΜΒΩΝΑ, που ελέγχεται πλήρως, από την Νέα Τάξη Πραγμάτων)

Ήλθε επιτέλους η ώρα

Να αντιπαρατεθεί Ο ΑΜΒΩΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ με ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!

ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!

Εάν δεν ενεργήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, χωρίς γυρισμό, με ένα ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!

Γι’ αυτό Η ‘’ΕΛΛΗΝΟΣΩΤΕΙΡΑ’’ Ορθόδοξη Εκκλησία μας, πρέπει να δράσει Πάραυτα!!! Με ζέση !!! και με θέρμη !!!

Εμπρός Άγιοι μου Αρχιερείς !!!

ΙΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

Ή ΤΩΡΑ!!! Ή ΠΟΤΕ !!!

 

Υ.Γ.

Άγιοι Αρχιερείς

1.   Το φλογερό δάσκαλο από το Κιλκίς, κύριο Δημήτριο Νατσιό, δεν το γνωρίζω προσωπικά.

Η μόνη γνωριμία που έχω μαζί του είναι:

·       Τα γραφόμενά του!

·       Και οι πολύ σπουδαίες, ρωμαιϊκές διαδικτυακές εκπομπές του!

Τον κύριο Δημήτριο Νατσιό τον πρότεινα ως τον επικεφαλήςΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ:

·       Γιατί, στο πρόσωπό του διέκρινα, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΡΩΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!!!

·       Γιατί, στο πρόσωπό του διέκρινα, ένα άλλο ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, με υψηλό αίσθημα φιλοπατρίας και βαθιά ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, που με το τιμόνι της Ελλάδας μας στα χέρια του, θα ευτυχήσουμε να έχουμε με τη συμπλήρωση 200 ετών από το 1821, μια δεύτερη ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας, μετά απ’ αυτήν, του αλησμόνητου Κυβερνήτη μας !!

2.   Κατά τη διάρκεια της συγγραφής της ανοιχτής επιστολής μου, προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, ευρισκόμενος σε συναισθηματική φόρτιση, λησμόνησα να αναφερθώ στην πολιτική παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που είναι ένα γνήσιο κίνημα Ρωμιοσύνης, συνεχιστών του Ιωάννη Καποδίστρια, το οποίο κίνημα στήριξα με τη ψήφο μου, σε όσες Βουλευτικές εκλογές, κατήλθε προς αναμέτρηση!

Σήμερα όμως, που τα πράγματα για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας, έχουν φθάσει σε οριακό σημείο:

Καλώ τον Πρόεδρο της πολιτικής παράτασης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κύριο Ηλιάδη, να συστρατευθεί με ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, γιατί έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κάτω από ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ θα μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας, από την πνευματική και οικονομική κατοχή, στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια!!! 
http://athanasiostsokas.blogspot.gr/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...