Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σπ. Λυκούδης: Η κοινωνία συνέτριψε τη ΔΗΜΑΡ


lykoudis
Η κοινωνία συνέτριψε τη ΔΗΜΑΡ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, οδηγώντας την στα βράχια, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην γραμματέας της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης.
«Πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό η ΔΗΜΑΡ μετατόπισε τα χαρακτηριστικά της σε δρόμους που την απομάκρυναν από αυτούς που την δημιούργησαν και γι' αυτό η κοινωνία της γύρισε την πλάτη» συμπλήρωσε ο κύριος Λυκούδης μιλώντας στο MEGA.
«Και αυτό είναι πικρό» πρόσθεσε.
Σημείωσε επίσης ότι το υπαρξιακό άγχος έχει στρέψει μεγάλο κομμάτι των ηγετικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ στην κατεύθυνση της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι δεν του είναι εύκολο από συναισθηματική άποψη να διαχωρίζεται από ένα κόμμα για του οποίου την ίδρυση και ενδυνάμωση «έβαλε πλάτη», ωστόσο σημείωσε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο βρισκόταν σε πλήρη διάσταση με τις επιλογές της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ, σε βασικά
μάλιστα και όχι απλώς σε δευτερεύοντα στοιχεία πολιτικών επιλογών.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής επανέλαβε τέλος ότι δεν αποτελεί αντικείμενο «πολιτικών μεταγραφών», ενώ εξέφρασε σκεπτικισμό για το συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης», συγκεκριμένα για το κατά πόσο αυτό αποτελεί πραγματική προσπάθεια σύνθεσης στον χώρο της Κεντροαριστεράς ή απλώς κίνηση διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...