Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΑ

gerasimosgiakoumatos-3140e

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου, ότι το λάθος στον ΕΝΦΙΑ έγινε σκόπιμα από κάποιον που είχε πολιτικά κίνητρα και ήθελε να πλήξει την κυβέρνηση.
“Το λάθος στον ΕΝΦΙΑ μήπως έγινε σκόπιμα; Ποιος έχει αναλάβει να το φτιάξει; Δεν μας έχουν πει ακόμα. Αυτό δεν είναι θέμα κυβέρνησης, είναι θέμα αυτού που έκανε την πληροφορική.
Ήταν εναντίον της κυβέρνησης και αυτό το πληρώσαμε. Αντί να πάρουμε ένα μπράβο πήραμε σιχτίρια και μούτζες. Έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι.
Έχει μπει πολλές φορές ο διαβολάκος σε αυτή την κυβέρνηση. Συνειδητά ή ασυνείδητα”, σχολίασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στο Mega, ενώ δεν έκρυψε ότι αν είχε μπροστά του τον άνθρωπο
που έκανε το λάθος θα τον χαστούκιζε.

“Το λάθος αυτό πολιτικά το πληρώσαμε. Γιατί; Τυχαίο ήταν; Αν τον ήξερα αυτόν που το έκανε θα τον είχα χαστουκίσει. Αν ήταν στο υπουργείο Εμπορίου θα σας τον είχα έτοιμο εγώ τώρα”, συμπλήρωσε.
http://kartesios.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...