Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κωνσταντινόπουλος: Ευτυχώς που δεν κυβερνούσε την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας και οι τσάμπα μάγκες

konstantinopoulos
«Κάποιοι δώσαμε μάχη για να μην γίνει η Ελλάδα Αργεντινή», δήλωσε με έμφαση ο υφυπουργός Ανάπτυξης,Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ευτυχώς που δεν κυβερνούσε την Ελλάδα ο κύριος Τσίπρας και οι τσάμπα μάγκες»,  πρόσθεσε, σημειώνοντας πως το «τραπεζικό σύστημα δεν φοβήθηκε και χρεοκόπησε μία μεγάλη χώρα που έχει παραγωγή».
«Ο κόσμος πάγωσε γιατί άλλα του έλεγε η κυβέρνηση, αλλά εδώ έχουμε μάθει να ζούμε μόνο με το σήμερα, να ζούμε από κρίση σε κρίση», δήλωσε στην ίδια συχνότητα η πρόεδρος των Ελλήνων της Αργεντινής, Χριστίνα Τσαρδίκου.

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, είχε πει «μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή».
https://www.youtube.com/watch?v=v72Jft8Lpi4
http://thepaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...