Πιο γρήγορα και από αυτό πολλά στελέχη κρύφτηκαν. Άλλοι βρήκαν στέγη σε άλλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κ.λ.π και κάποιοι άλλοι έβγαλαν διακριτικά την ουρά τους έξω από το χορό.
Για όλους αυτούς δεν είχε καμία σημασία πως την ύπαρξη τους την όφειλαν στο ΠΑΣΟΚ. Μάχες στην κοινωνία ελάχιστα στελέχη έδωσαν. Τότε ήταν η εποχή που πρωτοακούστηκε από κάποιοι στελέχη η φράση «δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ».
Ένα από τα στελέχη που ούτε μία στιγμή δεν σταμάτησε να δίνει μάχες είναι η Βασιλική Σουλαδάκη. Μέσα στην κοινωνία, από τα social media όπου μπορούσε έδινε μάχες για το ΠΑΣΟΚ..


Και δεν θα μπορούσε άλλωστε όπως λένε και φίλοι αλλά και εχθροί. Είναι το DNA της τέτοιο. Είναι η κόρη του Γιάννη Σουλαδάκη, στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Η κυρία Σουλαδάκη διεκδικεί, τρέχει και είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με την «Ελιά». Βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και δίνουν μαζί, από κοινού λένε κάποιοι, τη μάχη για τον σταυρό στις ευρωεκλογές. Στόχος να πλασαριστεί σε καλή σειρά καθώς αποτελεί τη νεότερη γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με διάθεση και κέφι για την επόμενη ημέρα.
Η Κρητικιά θέλει να δηλώσει παρούσα και όλοι στοιχηματίζουν πως θα το κάνει.
http://newpost.gr/