Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Χρήστος Ζώης: Ο κ. Σαμαράς εμπιστεύεται περισσότερο τις αγορές από τους πολίτες - Ούτε μία λέξη για το κούρεμα


Με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς και Αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό» Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι η έξοδος στις αγορές υπήρξε μία υπαγορευμένη πολιτική απόφαση, που, παρά τη θετική σημειολογία της, βάζει οριστικά ταφόπλακα στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που κατέχουν οι εταίροι μας.

Την παραμονή της άφιξης της κας Μέρκελ στην Ελλάδα ο κ. Σαμαράς δεν βρήκε να ψελλίσει ούτε μια κουβέντα για την αναδιάρθρωση του χρέους, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τα τοκοχρεολύσια, που πνίγουν καθημερινά τους Έλληνες, και έδειξε ότι εμπιστεύεται ως
αντικειμενικό κριτή όχι τους πολίτες, που τον εξέλεξαν, αλλά τις αδηφάγες αγορές, που απαιτούν ακόμα περισσότερες θυσίες από τους Έλληνες πολίτες.

Ο αντικειμενικότερος κριτής, όμως, ήταν, είναι και θα παραμείνει ο κυρίαρχος λαός, που, όπως παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός, θα συνεχίσει να υπομένει τις πολιτικές του μνημονίου, την πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση».
http://gkatzios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...