Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διέκοψε τις εργασίες του το Euro Working Group


euro100

Το Euro Working Group, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα και αύριο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, μόλις η τρόικα συντάσσει για την Ελλάδα, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Τσακλόγλου δεν έκρυψε από τις εργασίες , που ξεκίνησαν την Πέμπτη το απόγευμα, τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή εντός της τρικομματικής ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας
Ο κ. Τσακλόγλου ζήτησε παράταση των διαπραγματεύσεων και επέστρεψε στην Ελλάδα για να επανέλθει στις εργασίες του Euro Working Group την επόμενη εβδομάδα.
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πραγματοποιηθεί κι ένα έκτακτο Eurogroup την Τετάρτη για να συζητηθεί ευρέως το ελληνικό ζήτημα.

ysterografa.gr

2 σχόλια:

  1. Thanks for the auspicious writeup. It in reality was once a enjoyment account it.
    Glance advanced to more introduced agreeable from you!

    By the way, how could we keep up a correspondence?

    Have a look at my webpage - http://chestfatburner.com/can-gynecomastia-be-a-permanent-condition/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi there, just became aware of your blog through
    Google, and found that it's really informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

    Here is my homepage :: Newest medical advancements with regard to man boobs therapy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...